Ανακοίνωση για έπιπλα της αίθουσας Συγκλήτου στις Βούτες

Ανακοίνωση για έπιπλα της αίθουσας Συγκλήτου στις Βούτες

Ο Σύλλογος μελών Ε.Τ.Ε.Π. του ΠΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη διακήρυξη  μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση επίπλων στη νέα αίθουσα τηλεδιάσκεψης της Συγκλήτου και Πρυτανικού Συμβουλίου :

Αρ. Γεν. Πρωτ. Π.Κ 9999

Ηράκλειο 15/9/2010

Aρ. Πρωτ.: 198

Προς: Μέλη Πανεπιστημιακής κοινότητας

Ανακοίνωση

Με έκπληξη πληροφορούμαστε τη διακήρυξη  μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση επίπλων στη νέα αίθουσα τηλεδιάσκεψης της Συγκλήτου και Πρυτανικού Συμβουλίου.

Στη διακήρυξη που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο εμφανίζεται προυπολογιζόμενη δαπάνη ύψους 44.900 euro.

Από τη δαπάνη αυτή ποσό 11.280 euro κατανέμονται σε καθίσματα, 9.620 σε καθίσματα με γραφίδα, 600 euro σε κάθισμα εργασίας και 23.400 euro για τραπέζι συνεδριάσεων (!!!!)

Σε μια εποχή όπου οι εργαζόμενοι καλούμαστε να πληρώσουμε  το τίμημα της γενικότερης πολιτικής και οικονομικής χρεοκοπίας και κακοδιαχείρισης  της χώρας, η εν λόγω διακήρυξη του Πανεπιστημίου Κρήτης φαντάζει εξωπραγματική και προκλητική .

Ας μην ξεχνάμε ότι για τη μετακόμιση της Πρυτανείας στις Βούτες πριν από 1 μισυ  περίπου χρόνο δαπανήθηκε ένα αξιοσημείωτο ποσό για αγορά επίπλων και διαμόρφωση γραφείων και συνεδριάσεων του Πρυτανικού Συμβουλίου.

Με δεδομένο ότι :

α) ο μεγαλύτερος αριθμός των συνεδριάσεων της Συγκλήτου γίνονται στο Ρέθυμνο

(είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο μία συνεδρίαση πέρυσι έγινε στο Ηράκλειο)

β) στα κτίρια της Κνωσού παραμένει επαρκώς εξοπλισμένη και λειτουργική η αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου, για την προοπτική αξιοποίησης της οποίας θα πρέπει να μεριμνήσει  η Διοίκηση

είναι εύλογη η απορία μας για την έλλειψη μακροπρόθεσμου σχεδιασμού του Ιδρύματος όσον αφορά τη μετακίνηση και εγκατάσταση των δραστηριοτήτων του Ηρακλείου στην Πανεπιστημιούπολη των Βουτών.

Με πλήρη επίγνωση της κρίσης στη δίνη της οποίας όλοι οι εργαζόμενοι  έχουμε εμπλακεί , θεωρούμε ότι η Διοίκηση οφείλει να εναρμονίσει πλέον την πολιτική της  στις πραγματικές , πιεστικές και διαρκείς ανάγκες του Πανεπιστημίου ιδιαίτερα σε θέματα  φοιτητικής μέριμνας !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *