Διαδικτυακή Ημερίδα Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας ΕΛΨΕ

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στη Διαδικτυακή Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 17 Απριλίου (10.00-17.00) ο Κλάδος Σχολικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ με θέμα “e – κόπωση: Διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας και εκπαίδευσης στην εποχή της πανδημίας” και εισηγητές/τριες τους/τις ακόλουθους/ες:

α) κ. Τιμόθεο Παπαδόπουλο (Πανεπιστήμιο Κύπρου) με την εισήγηση “Η Μεταβολή της Καθημερινότητας και η Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση ως Συνέπειες της Πανδημίας”
β) κα Αργυρώ Βατάκη (Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών) με την εισήγηση “Εικονικές τάξεις και μάθηση κατά την COVID 19: Μια πολυαισθητηριακή προσέγγιση”
γ) κ. Ανδριανό Μουταβελή (4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικής Υποστήριξης Αττικής) με την εισήγηση “Ρόλοι εκπαιδευτικών και γονέων την εποχή αναστολής σχολείων και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης”
δ) κ.κ. Μαρίνα Κρητικού & Μαρία Σμαργιανάκη, (Συμβουλευτικό Κέντρο, Πανεπιστήμιο Κρήτης) “Εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε συνθήκες πανδημίας: τρόποι διαχείρισης της κόπωσης και ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας”

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη (χωρίς προεγγραφή) στον Σύνδεσμο WebExhttps://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m283c6ef8345beec1813cb1cd3e0f714c.
Δεν θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Παρακάτω θα βρείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της Διαδικτυακής Ημερίδας, ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα της Ημερίδας.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα με τη συμμετοχή σας.

Οι συντονίστριες του Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας,
Γιώτα Δημητροπούλου & Φαίη Αντωνίου

Αφίσα
Πρόγραμμα
Περιλήψεις_CV