Αλλαγές στην αγορά εργασίας

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών σε συνεργασία με τη Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:

Αλλαγές στην αγορά εργασίας: ευκαιρίες και προκλήσεις για φοιτητές και αποφοίτους

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023, 11:30-14:30 στο Αμφιθέατρο Δ7 της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Εκλογή Διευθυντή Εργαστηρίου Η/Υ της Σ.Κ.Ε.

Διαπιστωτική πράξη εκλογής Διευθυντή του Εργαστηρίου με τίτλο «Διατμηματικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4957/2022 (Α΄, 141).

Διαβάστε το έγγραφο

AIESEC στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η AIESEC στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ιδρύθηκε το 2015 και με έδρα το Ρέθυμνο αποτελεί τοπικό παράρτημα του μεγαλύτερου δικτύου που διοικείται και αποτελείται αποκλειστικά από άτομα ηλικίας 18-30 ετών. Με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές, σκοπός του δικτύου αυτού είναι η ανάπτυξη των ηγετικών δεξιοτήτων στους νέους μέσα από διαπολιτισμικές ανταλλαγές. Οι ανταλλαγές αυτές είναι είτε εθελοντικού χαρακτήρα είτε πρακτικής άσκησης και στοχεύουν στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των νέων, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Από το 2015, η AIESEC συνεργάζεται με τον ΟΗΕ με σκοπό την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η AIESEC Ελλάδος έχει φυσική παρουσία σε πάνω από 7 Πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και επεκτείνεται διαρκώς. Μόλις τα τελευταία 5 χρόνια πάνω από 500 νέοι έχουν συμμετάσχει στα προγράμματά μας και σήμερα μετράμε περί τα 200 ενεργά μέλη στον οργανισμό μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο https://aiesec.gr/ .

Για να γίνετε μέλη, πατήστε εδώ.

Τελετή αποφοίτησης Τμήματος Κοινωνιολογίας

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Γεώργιος Παναγής, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνιολογίας, Καθηγητής Γεώργιος Τσιώλης, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ σε νέους αποφοίτους του Τμήματος Κοινωνιολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τελετή αποφοίτησης Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Γεώργιος Παναγής, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ηλίας Γεωργαντάς, σας προσκαλούν στην τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τελετή αποφοίτησης Τμήματος Ψυχολογίας

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Γεώργιος Παναγής, και η Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας, Καθηγήτρια Θεανώ Κοκκινάκη, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ορκωμοσία και απονομή πτυχίων των αποφοίτων του Τμήματος Ψυχολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ανακήρυξη υποψηφίου Διευθυντή Εργαστηρίου Η/Υ ΣΚΕ

Απόφαση του Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών για την ανακήρυξη υποψήφιου για τη θέση του Διευθυντή του Διατμηματικού Εργαστηρίου  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της Σχολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ